23 98 06 95 ...Frivillig Rådgivning i Svendborg

 
 
Frivillig Rådgivningen
Brogade 35
5700 Svendborg

Åbningstider:
Tirsdag: 10:00 - 12:00
Torsdag: 17:00 - 19:00
Kig ind. Gratis anonym rådgivning
 

 

 
Uptime-IT ApS

Landsindsamling

 

En gang årligt samles der ind over hele Danmark til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Vi har altid brug for hjælp til indsamlingen, og du kan melde dig som indsamler hos Randi Eriksen randi07@sol.dk eller på de adresser som oplyses i medierne.

 

I 2013, er det søndag den 7. april. Du er meget velkommen.

Klik her og se et video fra indsamlingen.

 

I 2012 samlede 28.000 frivillige 30,5 mio. kr. ind til kampen mod kræft. Tusinde tak til alle, der har givet bidrag eller hjulpet med landsindsamlingen. I Svenborg området blev der indsamlet 192.000 kroner. Tak til alle, for den store indsats.

 

Vi har brug for mange hjælpere til at samle ind til den gode sag, så hvis du kan afse et par timer til det formål på dagen: kontakt randi07@sol.dk

 

Der er mulighed for at få en rute der passer dig både i størrelse og område, og ruter kan eventuelt deles af flere.

 

Kræftens Bekæmpelse giver en mad og en sodavand når du er færdig, og Sparekassen giver en blomst for din gode indsats, og der plejer også at være lidt underholdning.

 

Alle under 13 år skal gå sammen med en voksen.

 

Du får udleveret alt det materiale du skal bruge (bøsser, foldere, girokort, en smuk taske som du kan have tingene i, etc.), og får også hjælp til at finde rundt, kort med alle husstande, en snak med en der kender ruten og andet.

 

Sparekassen holder åbent, så du kan aflevere din bøsse  på Centrumpladsen i Svendborg, hvor blomsten og forfriskninger (håndmadder/Wienerbrød) findes til dig og dine medindsamlere, som du kan nyde mens du diskuterer indsamlingens oplevelser med andre indsamlere. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag.

 

Kontakt Randi Eriksen, 62 54 17 67 eller randi07@sol.dk hvis du vil være med. Vi glæder os til at se dig.

 

Bidrag til Kræftens Bekæmpelses Hovedindsamling kan indbetales på www.cancer.dk 

  

Bidrag til lokalforening 

Vil du give et bidrag til lokalforeningen i Svendborg, kan du kontakte en af vore 2 kasserere (se under bestyrelsen), eller indbetale direkte på vores konto i

SYDBANK 6840 – 0207053, så går pengene ubeskåret til Lokalforeningen i Svendborg.

 

 

 

  Frivillig Rådgivning    ·    Brogade 35    ·    5700 Svendborg    ·    Telefon 2398 0695    ·    E-mail: cancer-svbg@hotmail.com    ·    www.cancersvendborg.dk