23 98 06 95 ...Frivillig Rådgivning i Svendborg

 
 
Frivillig Rådgivningen
Brogade 35
5700 Svendborg

Åbningstider:
Tirsdag: 10:00 - 12:00
Torsdag: 17:00 - 19:00
Kig ind. Gratis anonym rådgivning
 

 

 
Uptime-IT ApS

Patient støttegrupper

 

Du er ikke aleneGRUPPE FOR EFTERLADTE

Som en hjælp til at komme igennem en svær tid på en bedre måde. Gruppen mødes på fastlagte tider 1 gang hver 14. dag. To frivillige som er kvalificerede af Kræftens Bekæmpelse leder gruppen. Gruppen holder møder i Svendborg, men tilmelding foregår via Kræftens Bekæmpelse i Odense, tlf. 6611 3200.

  

GRUPPE FOR PÅRØRENDE,

Som hjælp til dem der har en kræftramt i deres nærhed, og som har brug for et frirum, hvor man kan snakke om praktiske og følelsesmæssige forhold. Kontakt enten Kræftens Bekæmpelse i Odense, tlf. 6611 3200, eller Rådgivningen i Svendborg (kontaktinfo, se øverst på siden).

 

GRUPPE FOR PROSTATAKRÆFT RAMTE.

Mænd og pårørende mødes ca. 1 gang om måneden. Der tages udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker og gensidige erfaringer. Gruppen ledes af en kvalificeret frivillig fra rådgivningen samt en fra prostataforeningen PROFA. Kontakt gerne gruppeleder Pia Runge Mähler på 2175 7933. Se i Kalenderen ang. dato for næste møde.

 

Stormøde I Svendborg

tirsdag den 24. September kl. 19 – 21

 

Få mere at vide om prostatakræft når patientforeningen PROPA i samarbejde med

Frivillig Rådgivningen, Kræftens Bekæmpelse, Svendborg inviterer til stormøde I

Marineforeningen Maritimcenter Havnepladsen 2,  5700 Svendborg.

 

Mød ledende overlæge Ulla Geertsen m.fl. OUH Odense og Svendborg. De er nogle af Danmarks førende eksperter inden for behandling af prostatakræft.

De vil fortælle om ”Prostatakræft, sygdommens diagnosticering og behandling - herunder de nyeste behandlingsmuligheder”. Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål.

Stormødet, der også er åbent for ikke-medlemmer af PROPA og Kræftens Bekæmpelse, vil blive annonceret i dagspressen. Af hensyn til arrangementet er tilmelding nødvendig. Deltagelse er gratis.

Tilmelding skal ske til PROPAs sekretariat, Jernbanegade 23 B, 4000 Roskilde på telefon 33 12 78 28 (ma.-fr. kl. 10- 14) eller pr. e-mail til sekretariat@propa.dk senest fredag den 20. September.

 

BESØGSTJENESTEN FOR PATIENTER DER ØNSKER AT BLIVE LÆNGST MULIGT I EGET HJEM

Støtte og aflastning til familier med en kræftramt eller til enlige kræftramte, som ikke kan komme til os, og som ønsker at blive i eget hjem. Kontakt Linda Hørman eller Rådgivningen i Svendborg (kontaktinfo, se øverst på siden).

 

BRYST KRÆFT GRUPPEN

tilbyder støtte til brystkræftramte og deres pårørende og arangerer foredrag og samværsaftner i Svendborg (se under "Kalenderen" her på siden. Der er desuden tilbud om bevægelse for brystkræftramte på land og i vandet.  Ved mere info, ring til Jytte på tlf. 6222 7719. 

 

 

  Frivillig Rådgivning    ·    Brogade 35    ·    5700 Svendborg    ·    Telefon 2398 0695    ·    E-mail: cancer-svbg@hotmail.com    ·    www.cancersvendborg.dk