23 98 06 95 ...Frivillig Rådgivning i Svendborg

 
 
Frivillig Rådgivningen
Brogade 35
5700 Svendborg

Åbningstider:
Tirsdag: 10:00 - 12:00
Torsdag: 17:00 - 19:00
Kig ind. Gratis anonym rådgivning
 

 

 
Uptime-IT ApS

Formål med Kræftens Bekæmpelse

 

Pige med hatKræftens Bekæmpelses vision er:

 

LIV UDEN KRÆFT

 

Denne vision nås ved at:

  • Forebygge
  • Øge mulighederne for helbredelse
  • Hjælpe de mennesker, der rammes

Kræftens Bekæmpelse arbejder for et 'Liv uden kræft'. Omkring 230.000 danskere lever i dag med en kræftsygdom. Halvdelen overlever. Hvert år får ca. 30.000 danskere konstateret en kræftsygdom.

 

Kræftens Bekæmpelse brugte i 2006 ca. 330 millioner kroner på forskning, Kun 7 % af vores arbejde er finansieret af det offentlige. Resten er baseret på bidrag fra den danske befolkning og erhvervslivet.

Derfor har vi brug for din støtte

 

MÅL

Kræftense Bekæmpelses mål er at være befolkningens talerør i kræftrelaterende anliggender. Det er Kræftens Bekæmpelses overordnede mål at reducere antallet af kræftdødsfald med 7.000 i løbet af de kommende 15 år.

 

I dag overlever hver anden, der får kræft - om 15 år skal det være to ud af tre.

 

Og hvad tilbyder vi så?

Vi tilbyder først og fremmest en god snak og en kop kaffe. Det er her vi lytter og ikke siger så meget, men lader personen fortælle sin historie på sin egen måde. Det er dejligt at have tid nok til at snakke ordentligt med klienten, tid til at lytte og være nærværende.

 

Alt efter hvad problemet viser sig at være, kan vi vælge mellem en vifte af tilbud. Nogen gange er det nok bare at lægge et kærligt øre til, vi kan give brochurer med, der uddyber emnet og eventuelt aftale at vedkommende kommer igen. Måske har klienten behov for at komme i en af vores grupper (vi har næsten altid en gruppe for pårørende samt en for efterladte i gang) Der kan måske være brug for mere, og vi kan så skabe kontakt til Odense, til en visiterende samtale, som kan føre videre til et forløb hos en socialrådgiver eller psykolog derinde. Vi ringer som regel til Odense, mens patienten venter og kan således give dem besked med det samme. Ingen usikkerhed og ventetid.

 

 

  Frivillig Rådgivning    ·    Brogade 35    ·    5700 Svendborg    ·    Telefon 2398 0695    ·    E-mail: cancer-svbg@hotmail.com    ·    www.cancersvendborg.dk