23 98 06 95 ...Frivillig Rådgivning i Svendborg

 
 
Frivillig Rådgivningen
Brogade 35
5700 Svendborg

Åbningstider:
Tirsdag: 10:00 - 12:00
Torsdag: 17:00 - 19:00
Kig ind. Gratis anonym rådgivning
 

 

 
Uptime-IT ApS

Ungegruppe i Svendborg

 

Vi søger unge frivillige der har lyst til at være med til at sætte gang i en Ungegruppe i Svendborg.

 

Vi savner aktiviteter her i lokalområdet som er for unge og arrangeret af unge, i forhold til at informere og motivere til en sund og aktiv livsstil. Derfor søger vi i første omgang nogle friske unge der ønsker at være med og påvirke hvordan dette skal fungere samt hvilke aktiviteter det skal være.

 

I Kræftens Bekæmpelses regi, er der allerede aktiviteter der kan tages fat i som f.eks:

  • Motion
  • Sol
  • Solarium
  • Ung og røg
  • Vidunderlivet
  • Og andre aktiviteter og happenings DU tænker på ...

Dette er blot nogle forslag, det vigtige er at det er noget som DU har lyst til at være med til. Dette skal være en aktivitet der er sjov - både for DIG og de andre unge som aktiviteten er henvendt til. Du/I vil få støtte og vejledning, både fra os der er frivillige i lokalforeningen i Svendborg og de professionelle i Kræftens Bekæmpelse.

 

Der er plads til alle typer frivillige, da der vil være forskellige opgaver: f.eks. arbejde med de sociale medier, logistik, planlægningsarbejde, praktisk arbejde m.m. Du kan være med i længere periode, hvis du ønsker det - eller blot i enkelte specifikke projekter.

 

Men først og fremmest søger vi nogle der har lyst til at være med til igangsættelsen og være med til at påvirke hvordan det hele kan fungere. Du behøver ikke selv at have haft kræft. Derefter kan vi sammen planlægge videre

 

Hvad skal f.eks. denne gruppe hedde? Kom med bud!

Hvad med at have en ambassadør (en kendt person) til denne ungegruppe? Hvilken person i Svendborg passer til det?

 

Kontakt Anne Piper NU, på 2271 2125, eller helmerstuen@yahoo.com - og hør nærmere.

 

  Frivillig Rådgivning    ·    Brogade 35    ·    5700 Svendborg    ·    Telefon 2398 0695    ·    E-mail: cancer-svbg@hotmail.com    ·    www.cancersvendborg.dk